✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Hygienesko

71 resultater

Du har sett 24 av 71 produkter

I Color4cares store sortiment med sko for helsepersonell finner du funksjonelle hygienesko i flere ulike design, som er enkle å holde rene for å imøtekomme helsevesenets strenge hygienekrav.

Funksjonelle hygienesko for tøffe pleiemiljøer

Våre hygienesko sikrer maksimal komfort under lange arbeidsdager, er laget av slitesterke materialer og har praktiske og funksjonelle detaljer. Her finner du tresko og plastsko for dame og herre fra erfarne produsenter som Birkenstock, Toffeln og Wock – alle med kvalitet, komfort og funksjon i fokus. Hygieneskoene i vårt sortiment har sklisikre såler, sitter lett på foten og har gode pusteegenskaper, noe som gjør at du vil oppnå maksimal komfort under lange vakter i helsevesenet. Vi tilbyr også antistatiske og ESD-godkjente plastsko, som beskytter mot statisk elektrisitet.

Praktiske plastsko og sandaler for dame og herre

Hos Color4care kan du velge mellom hygienesko i flere ulike herlige farger, og sette farge på helsevesenet samtidig som du sprer glede til både pasienter og kollegaer. Våre tresko og plast sandaler har maksimal funksjonalitet, men det betyr ikke at vi har gjort avkall på stil og design. Her kan du finne stilrene hygienesko i høy kvalitet med funksjonelle og praktiske detaljer. Vi tilbyr plastsko med stabiliserende hælrem for komfortabel passform, modeller med uttakbare innleggssåler for enklere rengjøring, samt hygienesko med ekstra luftehull som holder føttene svale og freshe gjennom hele arbeidsdagen. Hygienesko er perfekte arbeidssko for helsepersonell som jobber i et sterilt miljø med strenge hygienekrav. Mange av våre hygienesko og plastsko for dame og herre kan vaskes i maskin, og de er også enkle å rengjøre med kun såpe og vann. Vi kan også tilby autoklaverbare plastsko i høyest mulig kvalitet. På utkikk etter slitesterke sko for tøffe pleiemiljøer – kjøp hygienesko hos Color4care!