logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Almedahls

I vårt utvalg av arbeidsklær finner du derfor bare pålitelige merker som blant annet Almedahls Alingsås AB. Almedahls selger arbeidsklær og tekstiler på det svenske markedet.

Almedahls – Av pros for pros

Almedahls har vært aktiv i tekstilindustrien siden midten av 1900-tallet og tilbyr attraktive, konkurransedyktige produkter. Almedahls er preget av høy tekstilkompetanse som bidrar til mer bærekraftige løsninger for fremtiden. Almedahls tilbyr stilige, komfortable og holdbare arbeidsklær til alle som jobber i helsevesenet. Selskapet jobber aktivt med produktutvikling for å imøtekomme fremtidige behov, noe som gir en livlig utvikling og en kontinuerlig jakt på nye tekstilløsninger. Produktene Almedahls tilbyr er alltid testet basert på høye krav til holdbarhet, komfort og funksjon. Deres mange års erfaring har resultert i et komplett spekter av tekstiler til pleie og omsorg der hvert produkt produseres under humane former med store miljøhensyn. Blant annet produserer Almedahls arbeidsklær i materialet Tencel, som er et sertifisert materiale av cellulosefiber fra hurtigvoksende treslag som eukalyptus og bøk. Tencel blir mer vanlig i klesmarkedet og er en perfekt erstatning for bomull da den har en mer skånsom produksjonsprosess fra et miljømessig synspunkt.

Almedahls miljøpolitikk

Almedahls ønsker å jobbe for et bedre miljø og være overbevist om at produktene deres er produsert under riktige former. Derfor jobber de kontinuerlig med å gjennomgå leverandører og underleverandører, slik at de også tar hensyn til miljø- og arbeidsrett i produksjonen.

Et utvalg av Almedahls sertifiseringer:
Amfori BSCI – Et europeisk forretningsdrevet samarbeidsinitiativ for selskaper som ønsker å være involvert i og forbedre arbeidsforholdene i den globale leverandørkjeden.

OEKO-tex – Sertifisering som sikrer at tekstiler ikke inneholder farlige stoffer. Kravlisten inneholder over 100 parametere for å sikre at tekstilene ikke er skadelige.

EU Ecolabel – Produktene granskes fra et livssyklusperspektiv fra råstoff til avfall. Produktene må oppfylle høye krav til miljø, helse, funksjon og kvalitet. Kravene skjerpes kontinuerlig, og produsentene må, gjennom tester og dokumentasjon, bevise at produktene oppfyller disse kravene.