✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Arbeidsutstyr

335 resultater

Du har sett 24 av 335 produkter

I helsevesenet finnes et bredt spekter av utstyr som er nødvendig for at du som helsepersonell skal kunne utføre arbeidet ditt.

Utstyr for helsepersonell hos Color4care

Pålitelig og funksjonelt utstyr er et must, og uansett om du jobber som hjelpepleier, lege, veterinær eller sykepleier, finner du utstyret du trenger hos oss. Hos Color4care kan vi tilby et stort utvalg utstyr for helsepersonell som gjør det enklere for deg i ditt daglige arbeid. Vi tilbyr også arbeidsutstyr i flere herlige mønstre og farger, slik at du kan sette farge på arbeidsuniformen og spre glede til både pasienter og kollegaer. Handle hos Color4care og få en mer funksjonell og fargerik pleiehverdag!

Funksjonelt og fargerikt arbeidsutstyr

Utstyret du finner i Color4cares sortiment er av høy kvalitet, har praktiske funksjoner og er spesiallaget for å hjelpe deg i ditt arbeid innen helsevesenet. I vårt store utvalg finner du blant annet profesjonelle stetoskoper fra de erfarne produsentene Littmann, ADC og GIMA, som over lengre tid har jobbet med å utvikle funksjonelle instrumenter for helsesektoren. Her finner du også mye diagnostisk legeutstyr av høy kvalitet som gjør det enklere for deg i pleiehverdagen. Vårt brede utvalg inkluderer febertermometre, blodtrykksmålere, pulsoksymetre, utstyr for reflekskontroll og mye annet. Vi kombinerer funksjon med design og tilbyr fargerikt og unikt arbeidsutstyr som sprer glede innenfor helsevesenets vegger. Enten du jobber som tannlege, hjelpepleier, veterinær, lege eller sykepleier, så har vi utstyret til deg!