logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Automatiske blodtrykksmålere

I Color4cares brede sortiment med diagnostisk arbeidsutstyr finner du pålitelige digitale blodtrykksmålere med flere praktiske funksjoner.

Automatisk blodtrykksmåler for pålitelige resultater

Vi tilbyr automatiske blodtrykksmålere fra varemerker som ADC og GIMA, som har lang erfaring innen produksjon av medisinsk utstyr. Enten du skal gjennomføre digital blodtrykksmåling i helsevesenet eller hjemme, er et digitalt blodtrykksapparat helt utmerket. Det har optimal ytelse og flere smarte funksjoner, som varsling ved uregelmessig puls, gjennomsnittsverdi av målinger, minnefunksjon for flere personer og mulighet for å koble til datamaskin for videre analyse.

Digital blodtrykksmåler med optimal ytelse

En automatisk blodtrykksmåler bruker en såkalt oscillometermetode, som innebærer at det sitter en liten mikrofon i mansjetten. Når mansjetten pumpes opp, strupes blodtilførselen, og når luften så drives ut igjen, fanger mikrofonen opp det første hjerteslaget (systolisk trykk) og det siste hjerteslaget (diastolisk trykk). Med en elektronisk blodtrykksmåler fra Color4care får du et pålitelig redskap som sikrer trygg og sikker blodtrykksmåling både i helsevesenet og hjemme. Våre digitale blodtrykksapparater har optimal ytelse og høy brukervennlighet og kan brukes på både barn, tenåringer og voksne. Hvis du er på utkikk etter en funksjonell og pålitelig automatisk blodtrykksmåler, finner du det du leter etter hos Color4care!