✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Littmann

Littmann har i flere tiår tilbudt helsepersonell stetoskop av høy kvalitet. Produktutvalget deres er bredt og inkluderer stetoskop som passar alle typer pleiere. De har over lengre tid vært anerkjent som en av verdens beste stetoskopprodusenter og beviser stadig at dette stemmer.

Stetoskop fra Littmann – det beste på markedet

Littmanns produkter er blant de beste på markedet, takket være uslåelig kvalitet og lydgjengivelse. Littmanns stetoskop blir laget i USA og produsert under strenge retningslinjer og grundige kvalitetskontroller, noe som sikrer maksimal kvalitet og ytelse.

Littmann Stetoskop til gode priser hos Color4care

Littmann har gjennom sitt brede sortiment og høye kvalitet på kort tid blitt en av verdens største leverandører av profesjonelle stetoskop. Stetoskopene finnes i mange modeller og farger, noe som gjør det enkelt for deg å finne det som passer deg, ditt yrke og din personlighet. Med det store utvalget finner du et stetoskop som matcher din arbeidsuniform, og hos Color4care tilbyr vi dessuten Littmann-stetoskop til gode priser.

Stetoskop fra Littmann for alle typer pleiere

I vårt sortiment fra Littmann finnes både stetoskop i standard utførelse samt mer robuste modeller med avansert teknologi. Littmanns flytende membran gjør det mulig å høre både lav- og høyfrekvente lyder under auskultasjon. Smarte funksjoner gjør at du kan oppdage vanskelig gjenkjennelige lyder og utelukke støy samt andre forstyrrende bakgrunnslyder. De nye elektroniske stetoskopene i serien har innebygget støyreduksjon og lydforsterkning, noe som gir deg en klar og tydelig lydgjengivelse. Det er også mulig å ta opp lydene og deretter overføre dem til en datamaskin for å få et visuelt bilde av lyden gjennom et diagram produsert i forbindelse med opptaket. Dette er en svært nyttig funksjon for både diagnostiske og pedagogiske formål. Velg å spille av lydene saktere for å få et enda tydeligere lydbilde. Det finnes også stetoskop fra Littmann for pediatriske undersøkelser, som for eksempel Littmann Pediatric. Det er spesielt tilrettelagt for auskultasjon av barn og de aller minste pasientene.

Color4care er autorisert forhandler

Color4care er en av få autoriserte forhandlere av Littmann-stetoskop i Norge. Det betyr at du som kunde hos oss har tilgang til en av verdens beste stetoskopprodusenters sortiment. Hos Color4care finner du alle modeller av Littmanns stetoskop samt tilbehør. For oss er det viktig at du som jobber i helsevesenet har tilgang til svært godt utstyr, og det er nettopp derfor vi er så stolte av å være forhandler for Littmann - et varemerke du kan stole på. Stetoskopene kommer i flere farger, og det er mulig å matche dem med mange av våre andre fargerike og personlig tilpassede produkter. Garantitiden på stetoskopene fra Littmann er alt fra 2 til 7 år, avhengig av modellen.

Sørg alltid for å kjøpe et Littmann stetoskop fra en autorisert norsk forhandler ettersom det finnes mange kopier ute i markedet. Vårdväskan er en autorisert forhandler av 3M™ Littmann® stetoskop. I ditt yrke er du avhengig av å kunne stole på de beste instrumentene, og 3M™ Littmann® stetoskop gir pålitelig lydgjengivelse av både lave og høye frekvenser.

100 resultater

Du har sett 24 av 100 produkter