✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Scholl

I 1904 ble Scholl grunnlagt, og selskapet har dermed over 100 års erfaring. Grunnleggeren William Mathias Scholl strebet etter å forstå forholdet mellom føtter og resten av kroppen, og hans verdier bygger selskapet på også i dag. De har spesialisert seg på produksjon av komfortable sko med optimal passform, støtte, stabilitet og lang holdbarhet.

Sko fra Scholl for alle pleiere

I mange yrker i helsevesenet både går og står man mye under et arbeidsskift, noe som gjør det spesielt viktig å ha et par komfortable arbeidssko tilpasset brukerens spesifikke behov. Hos oss finner du sko og sandaler, både for damer og herrer. De er alle tilpasset for å redusere påkjenningene som føttene utsettes for på daglig basis. I vårt brede sortiment finner du alt fra sandaler og arbeidssko til komfortable helsesko og sneakers. Scholl benytter en unik Bioprint-teknologi for å gjøre at sålene bidrar til en naturlig og behagelig måte å gå på, som igjen bidrar til å forebygge eller lindre knesmerter forårsaket av feil fotstilling. Disse skoene gir også god støtte til fotbue og fremre fothvelving. Dette holder foten på plass for jevn vektfordeling og forbedret holdning.

Scholl sko & sandaler for damer & herrer

Vårt sortiment består av komfortable og stilige sko og sandaler for både damer og herrer som fungerer like bra som arbeidssko og fritidssko. Takket være deres såler, som er laget med biomekanikk-teknologi, får føttene alltid en riktig og naturlig stilling. Dette reduserer risikoen for smerter i hæl, ankel, kne og korsrygg forårsaket av overpronasjon. Sko fra Scholl er ikke bare komfortable og anatomisk utformet, de har også et stilig og tidløst design. Som helsepersonell gir de deg optimal komfort, avlastning og behagelig støtte under lange arbeidsdager på føttene. Kjøp fra Color4care i dag!