logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Helsesko

206 resultater

Du har sett 24 av 206 produkter

I vårt brede utvalg av arbeidssko for helsepersonell finner du komfortable, funksjonelle og rimelige helsesko for både dame og herre.

Praktiske helsesko for dame og herre

Her kan du finne klassiske pleiesko, tøfler og tresko for helsevesenet, med en moderne og stilren touch. Vi tilbyr helsesko med maksimal komfort og funksjonalitet, som gir komfortabel støtte under lange dager på føttene. Velg mellom modeller med eller uten stabiliserende hælrem, i en lang rekke ulike kulører og fargerike mønstre. Her finner du fargerike sko fra vårt eget varemerke Beez, som følger designet til den klassiske treskoen, men med et mer moderne uttrykk og optimal komfort. Mange av pleieskoene fra Beez er håndlaget i Sverige, og samtlige modeller er spesialdesignet for å imøtekomme de tøffe kravene i helsesektoren.

Optimal komfort med sko fra Color4care

Våre pleiesko er utstyrt med en stabil såle som gir støtte under lange arbeidsdager i helsevesenet. Vi tilbyr helsesko til dame og herre fra Beez med to ulike typer fotsenger: Innlegg av trefiner for stabilitet og støtte, og innlegg i semsket kalveskinn for de som setter pris på en mykere komfort. Alle modellene i vårt brede utvalg er enkle å tørke av og holde rene, har høy pusteevne og gir optimal komfort. Mange av våre komfortable og rimelige pleiesko har også en forsterket tå som beskytter mot lette støt. Gi dine føtter riktig støtte, avlastning og komfort med Color4cares fargerike pleiesko for dame og herre!