logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Arbeidsoverdeler

443 resultater

Du har sett 24 av 443 produkter

I Color4care store utvalg av arbeidsklær for helse og omsorg, finner du funksjonelle, komfortable og slitesterke arbeidsoverdeler for både herre og dame.

Funksjonelle og komfortable arbeidsoverdeler for herre og dame

Vi tilbyr arbeidsoverdeler i en rekke modeller og design, og i flere ulike farger og materialer. Lange, hektiske arbeidsdager med mye bevegelse og mange ulike arbeidsmomenter krever pleieklær med praktiske funksjoner og slitesterke materialer – noe du finner hos oss i Color4care. I vårt brede utvalg av arbeidsoverdeler finner du blant annet kitler, arbeidstunikaer, T-skjorter og pikéskjorter til både herre og dame. Enten du er på utkikk etter en kittel med romslige lommer, en arbeidstunika med behagelig passform eller en fargerik pikéskjorte, finner du det du leter etter hos Color4care.

Arbeidsoverdeler med praktiske detaljer som gjør pleiehverdagen enklere

Våre arbeidsoverdeler for herre og dame er laget av komfortable materialer som tåler vanlig vask ved høye temperaturer, uten å miste farge, form eller kvalitet. I vårt sortiment finner du kitler, arbeidstunikaer, T-skjorter og pikéer fra flere ulike merker, deriblant Almedahls, Nybo, Smila, Hejco og South West. Alle våre leverandører jobber for å produsere funksjonelle og slitesterke arbeidsklær som tåler daglig slitasje, uten å gjøre avkall på verken stil eller design. Hos oss kan du finne fargerike og stilige arbeidsoverdeler som lar deg sette ditt personlige preg på arbeidsantrekket og spre glede til både pasienter og kollegaer. Våre arbeidsoverdeler har også flere praktiske funksjoner for å gjøre det enklere for deg i ditt arbeid i helsevesenet. Her finner du kitler for herre og dame med romslige lommer for ulike redskaper og hjelpemidler, arbeidstunikaer med splitt i sidene for maksimal bevegelsesfrihet, samt T-skjorter i mykt materiale som sitter behagelig mot huden. For optimal komfort og stilig design, kjøp arbeidsoverdeler hos Color4care!