✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Sievi

Et par gode arbeidssko er essensielt for lange dager i helsevesenet, og ofte har helsepersonell behov for sko som beskytter føttene mot både lette og harde støt.

Sievi - vernesko & arbeidssko

Derfor tilbyr vi arbeidssko og vernesko fra Sievi, som er blant Nord-Europas største produsenter av arbeidssko, og som produserer arbeidssko for de fleste yrker og bransjer. Alle Sievi-sko kommer med såler laget av et mikroporøst materiale. Dette sikrer utmerkede dempende egenskaper, men også svært slitesterke og holdbare sko. Hos Color4care finner du vernesko fra Sievi i flera ulike modeller – velg mellom penere vernesko, sneakers og slip-in-sko med justerbar og elastisk hælstropp. Alle skomodellene har en sterk tåhette som tåler harde støt og effektivt beskytter føttene. Sievis vernesko er vannavstøtende, og noen modeller er både olje- og kjemikaliebestandige samt ESD-godkjente. I vårt sortiment fra Sievi finner du også antistatiske og fuktavvisende innleggssåler som kan vaskes på 40 grader.

Sko av høy kvalitet fra Sievi

Sievi produserer arbeidssko og vernesko med både brukeregenskaper og moderne design for å dekke ethvert nødvendig behov. Sertifikatene som er gitt til Sievi er bevis på at selskapets system for helse og sikkerhet på jobb samsvarer med fremtidens krav. Sievi begynte å lage håndlagde sko for nesten 70 år siden, og i dag lager de én million par sko hvert eneste år. Takket være deres solide erfaring og kompetanse, er Sievi eksperter på verne- og arbeidssko av høy kvalitet. De tar sikte på å hele tiden utvikle innovative og bærekraftige løsninger for deres sko. Fra Sievi kommer det noe for enhver smak, uansett yrke eller bransje – kjøp i dag hos Color4care!