✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Støttestrømper i bambus

Støttestrømper har lenge vært et godt brukt hjelpemiddel i helsevesenet, takket være alle helsefordelene. Derfor har vi samlet et stort sortiment av støttestrømper i flere ulike design, materialer og farger – blant annet støttestrømper i bambus til både dame og herre.

Myke støttestrømper i bambus for dame og herre

Våre støttestrømper i bambus er gradert med middels kompresjon (16–22 mmHg), med sterkest kompresjon rundt ankelen, som deretter avtar gradvis oppover benet. Det er i dag en stor etterspørsel etter bambus som tekstilmateriale på markedet, ikke minst når det kommer til undertøy og basisplagg – takket være materialets enestående absorbsjonsevne og runde, glatte fibre. Bambus gjør støttestrømper elastiske og fleksible, noe som igjen gjør dem lettere å ta på og av, samtidig som de tilbyr optimal komfort. Ønsker du støttestrømper av høy kvalitet med slitesterke, komfortable og elastiske egenskaper, er våre støttestrømper i bambus perfekte for deg.

Støttestrømper i slitesterk bambus

Bambus er et av de mest økologisk bærekraftige materialene som tilbys på markedet. Bambus er også blant de raskest voksende tresortene som ikke krever bruk av sprøytemidler. Nettopp på grunn av bambusens naturlige vekst og holdbarhet, er det i dag et populært alternativ for tekstilproduksjon. Bambus dyrkes uten kunstgjødsel, kunstig vanning og sprøytemidler og er et mer miljøvennlig materiale med runde og glatte fibre. Dette gjør støttestrømper i bambus optimale for deg med irritert og sensitiv hud. Bambus har også naturlige temperaturregulerende egenskaper, noe som holder føttene svale, tørre og friske gjennom hele arbeidsdagen. Vi har fylt vårt sortiment med støttestrømper i bambus til både dame og herre, slik at du kan finne din favoritt.

8 resultater

Du har sett 8 av 8 produkter