logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Støttestrømper for brede legger

Støttestrømper er en av Color4cares spesialiteter, og her finner du blant annet støttestrømper for brede legger, med bredere benmål som passer for de som har problemer med hevelser i føtter og ben eller har brede legger.

Komfortable støttestrømper med brede legger

En støttestrømpe kan være noe vanskelig å ta på seg som følge av den graderte kompresjonen, og våre støttestrømper med ekstra brede legger kan gjøre påtrekkingen enklere. Støttestrømper er et utmerket hjelpemiddel for å øke blodsirkulasjonen og forhindre hovne, trøtte og ømme føtter under lange arbeidsdager i helsevesenet. Våre støttestrømper med brede legger er tilgjengelige i flere fine kulører, og hjelper deg å sette farge på arbeidstøyet og uttrykke din egen personlige stil på jobben.

Brede støttestrømper for optimal komfort

Color4cares støttestrømper for brede legger består av en høy prosentandel bomull, noe som gjør dem slitesterke samtidig som de sitter mykt og behagelig mot huden. Strømpene har gradert middels sterk kompresjon (16-22 mmHg), som er sterkest ved ankelen og deretter avtar gradvis nedover leggen. Takket være kompresjonen får blodsirkulasjonen en ekstra dytt, samtidig som sokkene bidrar til å forhindre trette og hovne føtter, blodpropp og åreknuter. De ekstra brede støttestrømpene er ca. 5 centimeter bredere rundt leggen og 2–3 centimeter bredere rundt ankelen sammenlignet med våre andre støttestrømper, men har samme funksjonelle kompresjon. Våre støttestrømper for brede legger er perfekte for de som har problemer med hovne føtter og ben – disse støttestrømpene gir optimal komfort gjennom hele arbeidsdagen.

2 resultater

Du har sett 2 av 2 produkter