logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Støttestrømper i bomull

Støttestrømper i bomull er en av Color4cares spesialiteter, og vi kan tilby et stort utvalg av kompresjonsstrømper i bomull av høy kvalitet. Her kan du velge blant modeller i alle mulige farger og mønstre, og sette ditt personlige preg på arbeidstøyet.

Støttestrømper i bomull av høy kvalitet

Våre støttestrømper i bomull gir deg optimal komfort og behagelig støtte under lange arbeidsdager i helsevesenet og har en lang rekke helsefordeler. Takket være de sterke og slitesterke fibrene til bomull, er støttestrømpene slitesterke og gir stabil støtte og avlastning når du tilbringer store deler av arbeidstiden på føttene. Bomullsfiberen er også myk og behagelig, noe som gjør at støttestrømper i bomull sitter behagelig mot huden uten å gnage. Strømpene har også gode pusteegenskaper og leder effektivt bort varme – perfekt i helsevesenet hvor det ofte er høyt tempo. Våre myke og tynne støttestrømper i bomull lar deg sette ditt personlige preg på arbeidsuniformen og spre glede og farge på arbeidsdagene i helsevesenet – finn dine favoritter i dag!

Optimal komfort med myke støttestrømper i bomull

Våre støttestrømper i bomull gir behagelig støtte og avlastning under lange arbeidsdager i helsevesenet, og holder føtter og ben raske og pigge selv etter mange timer på føttene. Støttestrømpene i bomull har en gradert middels sterk kompresjon (16–22 mmHg), hvilket innebærer at du får den sterkeste kompresjonen ved ankelen, og at den deretter avtar gradvis oppover benet. Bruk av støttestrømper er spesielt nyttig når du står og sitter over lengre tid, da det bidrar til økt blodsirkulasjon og en mer effektiv blodstrøm. Støttestrømper i bomull bidrar også til å forhindre trette, hovne og ømme føtter samt åreknuter og blodpropp. I vårt store sortiment med funksjonelle og komfortable støttestrømper i bomull kan alle finne sine favoritter!

70 resultater

Du har sett 24 av 70 produkter