✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Undertøy og sokker

88 resultater

Du har sett 24 av 88 produkter

I Color4cares store sortiment finner du mykt, behagelig undertøy som gir maksimal bevegelsesfrihet og optimal komfort – alt for at du som pleier skal kunne utføre ditt viktige arbeid uten distraksjoner.

Optimal komfort med undertøy og sokker fra Color4care

Behagelig undertøy er like viktig som funksjonelle arbeidsklær for at du skal kunne nyte 100 % komfort fra innsiden og ut. Ettersom undertøy er det plagget du bærer nærmest kroppen, legger det også grunnlaget for din komfort under lange arbeidsdager. Hos Color4care finner du flotte truser, myke BH-er, boksershortser, topper, undertøy og sokker i fine materialer som sitter behagelig og komfortabelt mot kroppen, uten å gnage eller noe behov for justering. Blant vårt undertøy til dame og herre kan du velge mellom plagg i flere ulike modeller, passformer og farger slik at du kan finne dine favoritter.

Mykt og behagelig undertøy for herre og dame

I vårt brede utvalg finner du undertøy til både dame og herre, som gir deilig komfort under lange arbeidsdager i helsevesenet. Vi tilbyr singleter, topper, BH-er, boksershortser og truser i blant annet bambus, et mykt og fleksibelt materiale med antibakterielle og fukt- og temperaturregulerende egenskaper. Undertøy laget av bambus sitter mykt mot kroppen og er også skånsomt mot sensitiv og irritert hud. Vi kan dessuten tilby undertøy i bomull, polyester og modal.

I vårt sortiment med undertøy finner du plagg i flere ulike design, passformer og størrelser, uten gnagende kanter, sømmer eller bøyler. Vårt undertøy for dame inkluderer truser, BH-er, topper og singleter som gir et godt lag med komfort under arbeidsklærne. Her finner du blant annet truser i seamless-modell fra vårt eget varemerke Beez, i en rekke herlige farger. Vi tilbyr også undertøy til herre – her finner du boksershortser med optimal komfort og stilrent design.

Slitesterke sokker i flere modeller

Blant vårt undertøy finner du også slitesterke sokker til både herre og dame. Vi tilbyr rimelige sokker i blant annet bambus, i en rekke forskjellige farger. Sokker i bambus sitter behagelig og mykt på foten, og de fukt- og temperaturregulerende egenskapene holder føttene svale og friske hele dagen. I vårt sortiment med gode sokker til dame og herre finner du både lange og korte modeller, diabetesstrømper og modeller med sklibeskyttelse. Hvis du er på utkikk etter slitesterke sokker med maksimal komfort som sitter lett på foten og har høy pusteevne, bør du kjøpe sokker hos Color4care!

Varmende undertøy for dame og herre

Jobber du deler av pleiehverdagen utendørs eller i andre kjølige omgivelser? Eller trenger du kanskje et varmende undertøy til sykkelturen til og fra jobb? I vårt brede sortiment finner du mykt og behagelig undertøy til både herre og dame, som gir et ekstra lag med varme og komfort under arbeidsklærne. Vårt undertøy i bambus er perfekt for pleiere som jobber deler av arbeidsdagen ute i kaldere vær, eller som har lett for å fryse i de kalde månedene. Vi tilbyr undertøy i sett for både herre og dame – her kan alle finne en varmende favoritt.