✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Nordiska

Den tyske produsenten Nordiska har siden 1978 utviklet og produsert arbeidssko spesifikt for de som jobber i helsevesenet. 

Nordiska – arbeidssko spesialutviklet for helsepersonell

Varemerkets grunnlegger Ralph Pfeiffer kom fra en bakgrunn som ortopeditekniker og skapte på slutten av 70-tallet Nordiskas første clog, en modell i tre som ble solgt til helsepersonell i Tyskland. Pfeiffers lidenskap for å forenkle arbeidslivet til de som tar hånd om andre er nå gått i arv til hans tre sønner, som i dag driver Nordiska og årlig selger produkter til over 25 land rundt om i verden.

Funksjonelle clogs fra Nordiska

I dag tilbyr Nordiska et stort utvalg produkter til ansatte i helsevesenet. Selv om utvalget deres har vokst med årene, har funksjonelle og komfortable clogs vært et av fokusområdene. Den første tremodellen er i dag utviklet til moderne og praktiske clogs med anatomiske fotsenger, sklisikre såler, antistatiske egenskaper og høy pusteevne. Hos Color4care tilbyr vi flere forskjellige arbeidssko fra Nordiska, i en rekke stilfulle farger. Samtlige modeller tåler vask ved høye temperaturer og gir effektiv støtte og optimal komfort under lange arbeidsdager på føttene.