✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Manual for Color4cares digitale klokker

Har du kjøpt en digital klokke og trenger hjelp til å stille den inn på en enkel og grei måte etter dine ønsker? Les gjennom manualen for å dra nytte av alle de smarte funksjonene til den digitale klokken!

Manual for Color4cares digitale klokker

Knapper

Den digitale klokken har fire knapper, som vi kaller A, B, C og D.

For å se dato og måned, hold knapp D nede når klokken er i grunnmodus.

For å se klokkeslettet når alarmen er stilt inn, hold knapp C nede når klokken er i grunnmodus.

Bakgrunnslys

Trykk én gang på knapp A. Bakgrunnslyset lyser i fem sekunder.

Still inn tid, dato og ukedag

Fra grunnmodus, trykk på knapp B tre ganger. Sekundene begynner nå å blinke. For å tilbakestille sekundtelleren til null, trykk på knapp D. Når sekundene har nådd ønsket tall, trykk på knapp C for å gå videre til å stille inn minutt, time, dato og ukedag. Naviger mellom disse ved å trykke på knapp C, og trykk på knapp D for å stille inn minutt, time, dato og ukedag. Trykk på knapp B for å gå tilbake til grunnmodus.

12/24-timers klokke

Fra grunnmodus, trykk på knapp B tre ganger. Trykk to ganger på knapp C. Hold inne knapp D. Når en «P» vises til venstre på skjermen, er klokken stilt inn på 12-timersvisning. Hold inne knapp D. Når «P» forsvinner fra skjermen, er klokken stilt inn på 24-timersvisning. Trykk på knapp B for å gå tilbake til grunnmodus.

Tidtakerfunksjon

Fra grunnmodus, trykk på knapp B én gang. For å starte og stoppe tidtaking, trykk på knapp D. Trykk på knapp C for å nullstille tidtakeren. Trykk på knapp B for å gå tilbake til grunnmodus.

Alarm

Fra grunnmodus, trykk på knapp B to ganger. Trykk på knapp C, og et alarmsymbol vises på skjermen. Trykk på knapp C for å navigere mellom time og minutt. Trykk på knapp D for å stille inn time og minutt. Når du har stilt inn ønsket alarmtid, trykk på knapp B for å gå tilbake til grunnmodus. Et alarmsymbol vil nå vises på skjermen, og klokken vil ringe på den tiden du har stilt inn. Trykk på knapp C for å slå av alarmen når den ringer.

For å stoppe alarmen før den har ringt, trykk på knapp C og knapp D samtidig. Alarmsymbolet forsvinner da fra skjermen. Ønsker du å aktivere alarmen igjen på samme tid som tidligere, trykker du på knapp C og knapp D samtidig.

Hvis klokkens alarm ringer hver time, kan du fra grunnmodus trykke på knapp B og knapp C samtidig for å slå dette av.

Batteribytte

Dersom klokkens batteri skal byttes, trenger du en boettkniv for å åpne baksiden av klokken. Du finner både boettkniv og ekstra batteri i vårt sortiment.