✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Ergonomiske joggesko

For de av dere som ønsker å gi kroppen ekstra støtte under lange dager på føttene, kan vi tilby ortopediske joggesko med fottilpasset og ergonomisk fotseng og stabil struktur.

Ergonomiske sko for dame og herre

Våre ortopediske sko for dame og herre gir behagelig avlastning og bidrar til å forebygge og redusere smerter i knær, hofter, rygg og ledd. Vårt sortiment består av medisinsk klassifiserte ergonomiske sko fra produsenten MBT, som med sine unike sålekonstruksjoner aktiverer passive muskler og bidrar til bedre holdning, blodsirkulasjon og balanse. Vi tilbyr også ergonomiske joggesko fra Scholl, som bidrar til en korrekt og naturlig fotstilling og forebygger smerter forårsaket av overpronasjon. Kjøp ortopediske sko for dame og herre hos Color4care!

Maksimal komfort med ortopediske sko

Hos Color4care finner du ergonomiske sko med fottilpassede og ortopedisk konstruerte fotsenger, noe som gir korrekt støtte og avlastning under lange arbeidsdager på føttene. Å være pleier er en fysisk krevende jobb som kan gi kroppen en påkjenning, og ortopediske joggesko er optimale for å forebygge og redusere smerter i føtter, ledd og rygg. I vårt sortiment finner du stilige og fottilpassede joggesko til dame og herre, i flere ulike modeller og farger. Velg dine favoritter og få optimal komfort og støtte under lange arbeidsdager. Våre ergonomiske sko har unikt utformede fotsenger og såler. Dessuten er de laget av slitesterke materialer med høy pusteevne. Velg blant ortopediske joggesko med moderne og stilige design som egner seg like godt til arbeidsøkter innenfor helsevesenets vegger som under fritidsaktiviteter. Invester i et par ergonomiske sko og få gladere føtter med på kjøpet!

540 resultater

Du har sett 24 av 540 produkter