✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Privatperson
Bedrift
Norge

Ergonomiske sandaler

For deg som jobber i helsevesenet og ofte bruker store deler av arbeidsdagen på bena, kan ortopediske sandaler med ergonomisk oppbygde fotsenger være et utmerket valg av arbeidssandaler.

Ortopediske sandaler for maksimal komfort

Hos Color4care tilbyr vi ergonomiske sandaler for dame og herre, med fottilpasset konstruksjon og behagelig støtdemping. Våre ortopediske sandaler gir støtte og avlastning under lange arbeidsdager på føttene og bidrar til å forebygge smerter og ømme føtter, knær, rygg og ledd. De sikrer et stabilt fundament å stå på, forbedret holdning og optimal komfort. I vårt brede sortiment finner du ergonomiske tøfler og sandaler til både herre og dame, i en rekke modeller og design.

Ergonomiske sandaler for dame og herre

Vårt utvalg av sandaler til dame og herre inkluderer modeller fra produsenten MBT. De ergonomisk konstruerte sandalene fra MBT har en avrundet, ustabil såle, noe som bidrar til bedre holdning, aktiverer passive muskler og avlaster rygg og ledd. Det luftige designet gir dem også gode pusteegenskaper for å holde føttene svale og freshe, selv under lange arbeidsdager. Ønsker du ekstra støtte, avlastning og komfort i travle arbeidsdager i helsevesenet, er våre ergonomiske tøfler og sandaler for dame og herre et utmerket valg. Finn dine favoritter i vårt sortiment med sandaler i dag!

86 resultater

Du har sett 24 av 86 produkter