✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Slip in Sandaler

I vårt store sortiment med arbeidssandaler finner du stilige og komfortable slip in sandaler for både damer og herrer – perfekt for helsepersonell som ønsker luftig komfort kombinert med behagelig passform og støtdemping.

Komfortable slip in sandaler for damer og herrer

Vi tilbyr sandaler i slip in-modell fra flere ulike merker, som Beez, Birkenstock og Scholl. Våre komfortable sandaler uten hælrem kommer i en rekke farger og kreative mønstre, slik at du kan uttrykke din personlige stil både på jobben og på fritiden. Velg blant slip in sandaler med justerbare remmer, sklisikre såler og antistatiske egenskaper, og finn den modellen som passer deg best. Uansett om du ønsker klassiske hvite eller sorte slip in sandaler, eller mer fargerike og mønstrede modeller, finner du det du leter etter hos Color4care.

Sandaler i slip in modell for luftig komfort

Hos oss på Color4care finner du slip in sandaler til damer og herrer, i en lang rekke ulike design, farger og modeller – her finnes det noe for enhver smak. Enten du er på utkikk etter nye arbeidssandaler eller ønsker å oppdatere skogarderoben på hjemmeplan, finner du luftige, komfortable og stilige sandaler i slip in-modell hos oss. Vi tilbyr funksjonelle slip in sandaler for damer og kvinner, med behagelig støtdemping og optimal komfort. Kvalitet, funksjon og komfort innebærer ikke at vi har gitt avkall på stil og design – i vårt brede sortiment kan du finne slip in sandaler i en rekke fargerike kulører og mønstre. Uttrykk din personlige stil både på jobb og fritid med et par komfortable og stilrene slip in sandaler fra Color4care!

85 resultater
Outlet
20% Extra i kassen
-50%

Du har sett 24 av 85 produkter